Cégünkről

Cégünk, a COzero Kft. 1997-ben alakult családi vállalkozásként, és széleskörűen foglalkozott különféle építőipari tevékenységekkel a vas- és fémszerkezeti munkáktól kezdve a belső építészeti kialakításokon át, épületgépészeti kivitelezéssel, árnyékolás technikával. 2005-től kezdve az épületgépészeti tevékenység, a cég fő tevékenységi körévé nőtte ki magát. A tervezés mellett foglalkozunk épületgépészeti szakértéssel, műszaki ellenőrzéssel, valamint bonyolítással és kivitelezéssel is.

Cégünk csak és kizárólag a megfelelő jogosultsággal, szakképzettséggel és tapasztalattal (tervezői, kivitelezői) rendelkező munkatársakat alkalmaz. A biztos szakmai háttér és a családi vállalkozás a garancia arra, hogy az általunk végzett munka minősége magas és állandó. Továbbá nagyfokú rugalmasságot biztosítanak az általunk használt 3Ds tervező rendszerek, modern számítógépes környezet, és a jó minőségű géppark.

A munkák jellege nagyon sokrétű: a lakossági épületektől kezdve, az ipari, kereskedelmi és szolgáltató épületeken át mindenféle épület megtalálható a repertoárunkban. Továbbá EU-s pályázatok készítésében is részt veszünk, ez idáig 100%-os sikerrel.

A COzero Kft. elkötelezett, olyan műszaki megoldások alkalmazása iránt, melyek jelentősen csökkentik a környezet terhelését, rentábilisak, megfelelnek a XXI. századi kihívásoknak és magas minőséget képviselnek. A kivitelezésben nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink és az évek során megszerzett tervezői tapasztalat a garancia arra, hogy a befektetett összegért egy jól működő és gazdaságos rendszert kapnak ügyfeleink, legyen szó épületgépészetről vagy generál tervezésről, kivitelezésről.