És végre elindul a blog….

2012-04-08 / Blog

Régóta dédelgetett álmunk válik valóra, hogy megvalósíthatjuk energiatudatos A+ besorolású bemutató házunkat, melynek lépéseit végigkövethetnek a blogunkon.

Sajnos nem sikerült az építkezés megkezdésével egy időben megkezdeni a blog írását, elfoglaltságaink miatt, így utólag próbáljuk rekonstruálni az építkezés különböző fázisait, de nem kisebb lelkesedéssel osztjuk meg pozitív és negatív tapasztalatainkat. Aki építkezésre adja a fejét mindenféleképpen szánjon elegendő időt a tervezésre!!!! A jól megtervezett épület nagyon megkönnyíti az életünket, bízzunk meg szakembereket és fontos a folyamatos kommunikáció a kivitelezővel, mert csak így biztosítható, hogy az elképzeléseink úgy valósulnak meg, ahogy azt szeretnénk. Ha valaki felújít, mint mi készüljön fel a nem várt eseményekre, mert egy régi épület MINDIG tartogat meglepetéséket. És ami még nagyon fontos már az építkezés megkezdése előtt legyünk tisztában az építkezés valós költségeivel. Ne ringassuk magunkat abba a tévhitbe, hogy kevés pénzből csodát lehet tenni. Ha kevesebb összeg áll rendelkezésre, mint ami a befejezéshez szükséges, tervezzük meg mik azok a fázisok, melyek ütemezhetőek, és nem okoz problémát ha később fejezzük be. Kompromisszumot inkább az idővel, mint a minőséggel kössünk…., elvégre álmaink házát építjük és legalább 20 évre.

Reméljük, számos hasznos információt találnak ezen az oldalon, amennyiben mégis olyan kérdés merül fel Önben, melyre nem kap itt választ, akkor keressenek meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és szívesen segítünk.